AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala ve baba görmek

Kahve falında hala ve baba görmek

Kahve falında hala ve baba görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, birikmiş parasının olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hala ve baba gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yakın gelecekte olumlu gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında baba ve hala görmek diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine delalettir.

Kahve falında hala ve baba görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında anne ve hala görmek yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine delalet eder.

Kahve falında hala teyze görmek ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akraba hala görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına inanılır.

Kahve falında hala ve amca görmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında hala oğlunun öldüğünü görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hala hasta görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir