AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala kocası görmek

Kahve falında hala kocası görmek

Kahve falında hala kocası görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, rahat nefes alınacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, tüm dileklerin tutacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında hala kocası gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin kararsızlıklarına veya belirsizliklere rağmen planlarınızı uygulamayı sürdürmelisiniz.

Kahve falında hala kocası görmek insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Kahve falında halamın oğlunu görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen hala görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında büyük hala görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına inanılır.

Kahve falında hala evi görmek kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında hala hasta görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaşlı hala görmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, amaçlardan sapmaya yorulmaktadır.

Kahve falında amca hala görmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir