AnaSayfa / Genel / Kahve falında hala ve enişte görmek

Kahve falında hala ve enişte görmek

Kahve falında hala ve enişte görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına işarettir.

Kahve falında hala ve enişte gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir yolculuk yararınıza geçebilir veya olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında hala ve enişte görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında halanın elini öpmek maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında hala oğlunu görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına inanılır.

Kahve falında halanı görmek çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında hala kocası görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında halamın oğlunu görmek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hala evi görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş olan hala görmek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir