AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı biriyle sarılmak

Kahve falında tanımadığı biriyle sarılmak

Kahve falında tanımadığı biriyle sarılmak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, ona kol kanat gereceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığı biriyle sarılmak gördüyseniz:

  • Paraya çok gerek duyacağınız gelişmeler olabilir.

Kahve falında tanımadığı biriyle sarılmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birine sarılmak fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın birine sarılmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hiç tanımadığı birine sarılmak sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında tanımadığın bir kıza sarılmak çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında tanımadığın bir kadına sarılmak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın erkeğe sarılmak kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir