AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak iş hayatında büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz durumları kabullenerek daha istikrarlı veya güvenli bir geleceğe adım atma şansınız var.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sarılmak bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak planların istediği gibi gitmeyeceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarılmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkeğe sarıldığını görmek mallarının ve parasının çoğalacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarıldığını görmek zorlukların kolayca aşılacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkeğe sarılmak yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, keyiflerinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın erkeğe sarılmak deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı birisine sarılmak dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir