AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı birini sevgili olarak görmek

Kahve falında tanımadığı birini sevgili olarak görmek

Kahve falında tanımadığı birini sevgili olarak görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, risk almaktan özenle kaçınacağına, yarınlarına inanacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, zor durumların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tanımadığı birini sevgili olarak gördüyseniz:

  • Haddinden fazla iyimser kabuller ya da sizi inatçı şekilde geri çeviren kişilerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olmak eğitim konusunda destek isteyen bazı kişilere yardımcı olunacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kadınla sevgili olmak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın sevgili görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, ağız tadının da hep yerinde kalacağına delalettir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı biriyle sevgili olduğunu görmek zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığınız biriyle sevgili olmak hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve fal sahibinin hayatından memnun olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığın sevgiliyi görmek parasının her zaman bereketli olacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Kahve falında tanımadığım biriyle sevgili olmak alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, daha çok dünya malı edineceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir