AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, böylece kendine güveneceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Dünü dert etmeyin.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olduğunu görmek atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığı bir erkekle sevgili olmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir erkekle sevgili olmak kendisini mutsuz edeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın sevgiliyi görmek sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, ayağa kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı sevgili görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle sevgili olduğunu görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine inanılır.

Kahve falında hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanımadığı biriyle sevgili olmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, verimli işlere gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir