AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığı bir yerde olmak

Kahve falında tanımadığı bir yerde olmak

Kahve falında tanımadığı bir yerde olmak yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, başarılı adımlar atılacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kazancının katbekat artacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığı bir yerde olmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız dikkat gerektiriyor.

Kahve falında tanımadığın bir yerde gezmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında tanımadığı bir yerde olmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığın bir yerde olmak yakında güzel haberler alarak sevineceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin düğününe gitmek sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin elini tutmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadık misafir görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tanımadık biriyle nişanlanmak kazançlı adımlar atılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı birinin fotoğrafını görmek zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir