AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık müdür görmek

Kahve falında tanıdık müdür görmek

Kahve falında tanıdık müdür görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, kötü haberlerin alınacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, evlilik yolunda bir adım atılacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık müdür gördüyseniz:

  • Biraz da dış görünümünüze önem verin.

Kahve falında tanıdık müdür görmek bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine tabir olunur.

Kahve falında banka müdürü olmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında müdür odası görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Kahve falında müdürden azar işitmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski müdürünü görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müdüründen tokat yemek çok güzel haberler ile dönüleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında eski müdürleri görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında bankanın genel müdürünü görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir