AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, çok kötü günler geçirileceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, hatalı yollara sapılacağına, borçlarının ödeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek kişilerle sosyalleşerek durumunuzu garanti altına alabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek söz, yetki ve imza sahibi olacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine delalet eder.

Kahve falında bir tanıdığını gelinlikle görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığının gelinlik giydiğini görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek huzurlu, mutlu olacağına, iş yerinde çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı birini gelinlikle görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, başka işler deneyeceğine işaret eder.

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek işlerinin hemen hallolacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir