AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek

Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek

Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, zor durumlarda kalacağına, hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığını gelinlikle gördüyseniz:

  • Kullandığınız yol, seçtiğiniz yöntem veya seçeneklerinizi değerlendirme biçiminiz fark yaratmanıza yardım edebilir.

Kahve falında tanıdık birini gelinlikli görmek iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığın birini gelinlikle görmek umutlarını yitireceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin gelinlik giydiğini görmek sorunlarını gidereceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı birini gelinlikle görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında bir tanıdığını gelinlikle görmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdığının gelinlik giydiğini görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını gelinlikle görmek rahat ettirecek bir işe girileceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında bir tanıdığının gelinlik giydiğini görmek kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir