AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insana gereken ilgiyi gösterin.

Kahve falında tanıdığı birinin öldüğünü duymak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulur.

Kahve falında bir tanıdığın öldüğünü duymak eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birinin öldüğünü duymak ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birinin öldüğünü duymak zarar edeceği bir döneme gireceğine, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığın öldüğünü duymak performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığının öldüğünü duymak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık isim duymak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin adını duymak kazançlı kapıların açılacağına, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir