AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, işlerinin zarara uğrayacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına yorulur.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini gördüyseniz:

  • Hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında tanıdığı birisiyle evlendiğini görmek kardeşlerin birlikte iş kuracağına, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir erkekle evlendiğini görmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, helal rızka sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında tanıdık bir kızla evlenmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında bi tanıdığının evlendiğini görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık birinin evlendiğini görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir tanıdıkla evlenmek çaresiz durumlarda kalacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı kişiyle evlenmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir