AnaSayfa / Genel / Kahve falında imam aliuyi görmek

Kahve falında imam aliuyi görmek

Kahve falında imam aliuyi görmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, güzel günler geçireceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulur.

Kahve falında imam aliuyi gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Kahve falında imam aliuyi görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında imam aliyi görmek duygusallığın ön plana çıkacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında imam ali görmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine işaret eder.

Kahve falında alişanı görmek iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına yorulur.

Kahve falında alin öpmek gelmek istediği noktalara geleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye delalet eder.

Kahve falında hazreti ali görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hazreti aliunin mezarını görmek sorumlulukların azalacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ali imran suresini duymak kararlar alacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir