AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık adam görmek

Kahve falında tanıdık adam görmek

Kahve falında tanıdık adam görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, dişe diş savaşacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık adam gördüyseniz:

  • Evinizi ilgilendiren bazı konulara nasıl yaklaşacağınızı bilemiyor veya kararsızlık yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında tanıdık bir adam görmek sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdığı adam görmek kişinin rahat edeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdık adamla evlenmek dünya malının çoğalacağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye inanılır.

Kahve falında tanıdık adamla konuşmak konforunun ve lüksünün de çoğalacağına, hasretliğin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdık adamlar görmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı bir adam görmek oldukça büyük başarılara, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına yorulur.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir