AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı adam görmek

Kahve falında tanıdığı adam görmek

Kahve falında tanıdığı adam görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, hayırlı işler yapacağına, eğer mektup kapalı bir zarf içinde gelirse de kendisine özel ama yine de sevindirici haber alacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına rivayet eder.

Kahve falında tanıdığı adam gördüyseniz:

  • Farklı yaşam tarzları, farklı kültürler veya felsefeler ilginizi çekebilir.

Kahve falında tanıdık bir adam görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdığı bir adamla evlenmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı adam görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında tanıdığı yaşlı adam görmek tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaşlı tanıdık adam görmek karlı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tanıdık yaşlı adam görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık adam görmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tanıdık bir adamla evlenmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, bereketli günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir