AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yakınının yandığını görmek

Kahve falında bir yakınının yandığını görmek

Kahve falında bir yakınının yandığını görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, zorlanacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yakınının yandığını gördüyseniz:

  • Dostlarınızdan öğüt alabilirsiniz.

Kahve falında yakınının yandığını görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, moralinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında yakın birinin yandığını görmek işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına alamet eder.

Kahve falında bir yakınının yandığını görmek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında yakınlarının yandığını görmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına inanılır.

Kahve falında bir yakınının evinin yandığını görmek kötü duygularından arınacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine delalettir.

Kahve falında yakının evinin yandığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, onunla kardeşten daha yakın olacağına rivayet eder.

Kahve falında yakının yandığını görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında yakınının evinin yandığını görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir