AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını görmek

Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını gördüyseniz:

  • Bitiremeyeceğiniz işlerle ilgilenebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığın birinin evinin yandığını görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalet eder.

Kahve falında tanıdık birinin evinin yandığını görmek kazançlı işler yapılacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalet eder.

Kahve falında tanıdığının yandığını görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık birinin yandığını görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, gönlünün ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin çatısını yandığını görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında komşusunun evinin yandığını görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında evin odasının yandığını görmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komşu evin yandığını görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir