AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında tanıdığı biriyle öpüştüğünü görmek

Kahve falında tanıdığı biriyle öpüştüğünü görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, düzeninin sarsılacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdığı biriyle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Belli imzalar atmadan veya girişimlerde bulunmadan önce uzmanlara danışmanızda fayda var.

Kahve falında tanıdığı birinden para almak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı biriyle konuşmak herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hasta tanıdık görmek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığını çirkin görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, işinde bol kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdıkları görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalettir.

Kahve falında tanıdık bir ölü görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen bir tanıdığını görmek kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, yakın bir zaman içinde aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık erkekle sarılmak sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir