AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek terslik yaşayacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Üzerinde çalıştığınız bir konuyla ilgili olarak sabırsızlanma eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında tanıdığı biriyle ilişkiye girdiğini görmek sevinçli haberler alınacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında nişanlınla ilişkiye girdiğini görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birisiyle ilişkiye girdiğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının ilişkiye girdiğini görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında erkek ve kadının ilişkiye girdiğini görmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki erkeğin ilişkiye girdiğini görmek böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının ilişkiye girdiğini görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına tabir olunur.

Kahve falında annesinin ilişkiye girdiğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir