AnaSayfa / Genel / Kahve falında annesinin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında annesinin ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında annesinin ilişkiye girdiğini görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Örneğin sevdiğinize alacağınız küçük bir hediye, olayı bir nebze yumuşatabilir.

Kahve falında annesinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında anne ve babanın ilişkiye girdiğini görmek yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annesinin ilişkiye girdiğini görmek geçmişi unutup geleceğine, insanlarla arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında anneyle babanın ilişkiye girdiğini görmek yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine inanılır.

Kahve falında annesiyle babasının ilişkiye girdiğini görmek eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Kahve falında annenin oğluyla ilişkiye girdiğini görmek yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına alamet eder.

Kahve falında anne babanın ilişkiye girdiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında annenin ilişkiye girdiğini görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir