AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisiyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında birisiyle ilişkiye girdiğini görmek

Kahve falında birisiyle ilişkiye girdiğini görmek hayırlı bir eşe, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, zor günlerin geride kalacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Kahve falında birisiyle ilişkiye girdiğini gördüyseniz:

  • Sizi zayıflatmak veya tuzağa düşürmek isteyen kişilerin kurgularına karşı hazırlıklı olun.

Kahve falında eşinin kardeşiyle ilişkiye girdiğini görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinin ilişkiye girdiğini görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek muradına eremeyeceğine, yeni işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında babayla ilişkiye girdiğini görmek küslükleri gidereceğine, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında oğluyla ilişkiye girdiğini görmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvanla ilişkiye girdiğini görmek zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet eder.

Kahve falında kocasının başka kadınla ilişkiye girdiğini görmek dünya hayatında huzurlu olmaya, zorlukların son bulacağına işarettir.

Kahve falında sevgilisinin başkasıyla ilişkiye girdiğini görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir