AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır yapmak

Kahve falında tandır yapmak

Kahve falında tandır yapmak sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına inanılır.

Kahve falında tandır yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı konuşkan olmanız mümkündür.

Kahve falında tandırda ekmek yapmak yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan fal sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tandır yapmak daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, maddi sorunlarının artacağına delalettir.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak bir sebeple işsiz kalınacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına yorulur.

Kahve falında tandırda et pişirmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine yorulur.

Kahve falında tandır yemek yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalettir.

Kahve falında kuzu tandır yemek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, mutluluğunun artacağına işarettir.

Kahve falında evin içinde tandır görmek zor bir durumda kalacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir