AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır ekmeği pişirmek

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye, yüksek mevkilere getirileceğine, helal kazanç elde edeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda oluşan stres ya da endişe yaratan durumlarla ilgili herkesin farklı fikirleri olabilir.

Kahve falında tandır ekmeği pişirmek nasibin de kısmetlerin de artacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tandırda ekmek pişirmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına yorulur.

Kahve falında tandırda et pişirmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tandırda yufka pişirmek eline geçecek olan kazançla çok iyi yerlere ve daha çok para kazanabileceği işlere ulaşacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine tabir olunur.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ekmek tandırı görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına yorulur.

Kahve falında tandır ekmeği görmek suç işleyeceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Kahve falında tandır ekmeği yapmak mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir