AnaSayfa / Genel / Kahve falında tandır yemek

Kahve falında tandır yemek

Kahve falında tandır yemek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında tandır yemek gördüyseniz:

  • Size baskı kuran veya zorlayan kişilere dikkat edin ya da aynı hatayı başkalarına yapmadığınızdan emin olun.

Kahve falında tandır ekmek yemek bir türlü kendine gelemeyeceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını delalet etmektedir.

Kahve falında kuzu tandır yemek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına inanılır.

Kahve falında tandır yemek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında sıcak tandır ekmeği yemek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tandır yapmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine işaret eder.

Kahve falında tandır sacı görmek yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine yorulur.

Kahve falında tandıra girmek sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tandıra ekmek yapmak sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir