AnaSayfa / Genel / Kahve falında tamir anahtarı görmek

Kahve falında tamir anahtarı görmek

Kahve falında tamir anahtarı görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulur.

Kahve falında tamir anahtarı gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Kahve falında tamir anahtarı görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında tamir edilen ev görmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak tamir etmek çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek muradın olacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine alamet eder.

Kahve falında radyo tamir etmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kolye tamir etmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında eski ayakkabı tamir etmek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir