AnaSayfa / Genel / Kahve falında takma kol görmek

Kahve falında takma kol görmek

Kahve falında takma kol görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, Fal sahibinin belini büken borçlarından kurtulmasına yorulmaktadır.

Kahve falında takma kol gördüyseniz:

  • Durumunuzu gerçekçi şekilde değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında takma kol görmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında takma saç görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlük takmış görmek uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında takma uzun saç görmek büyük tartışmalara gireceğine, elin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yüzük takmayı görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, falı kapatan bir kadın ise hizmetkar edineceğine inanılır.

Kahve falında takma kirpik taktığını görmek sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine inanılır.

Kahve falında başkasının takma dişini takmak işlerinin de rast gideceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine delalettir.

Kahve falında takma dişlerin dökülmesini görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir