AnaSayfa / Genel / Kahve falında taklacı güvercin görmek

Kahve falında taklacı güvercin görmek

Kahve falında taklacı güvercin görmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine yorulur.

Kahve falında taklacı güvercin gördüyseniz:

  • Kafanızda çok değerli fikirleriniz olabilir.

Kahve falında güvercinin takla attığını görmek rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına delalettir.

Kahve falında güvercini takla atarken görmek hayal kırıklığı yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine inanılır.

Kahve falında takla atan güvercin görmek tatsızlık olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında taklacı güvercin görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında geri takla atmak büyük üzüntülere sebep olacağına, uğradığı zararların telafi edileceğine işarettir.

Kahve falında arabayla takla attığını görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına işaret eder.

Kahve falında arabadan takla atmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takla atan görmek eski hayatını geride bırakıp, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir