AnaSayfa / Genel / Kahve falında takla atan güvercin görmek

Kahve falında takla atan güvercin görmek

Kahve falında takla atan güvercin görmek hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, kendi geleceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, çok daha mutlu olunacağına, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına inanılır.

Kahve falında takla atan güvercin gördüyseniz:

  • Bazı konularda ısrarcı olabilir veya ısrarlardan bunalabilirsiniz.

Kahve falında güvercini takla atarken görmek aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında takla atan güvercin görmek kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takla atamamak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında takla atan araba görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında takla atan görmek projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına inanılır.

Kahve falında taklacı güvercin görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına işarettir.

Kahve falında güvercinin takla attığını görmek arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan takla atmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir