AnaSayfa / Genel / Kahve falında takla atan görmek

Kahve falında takla atan görmek

Kahve falında takla atan görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, insanlara olan güvenin artacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına alamet eder.

Kahve falında takla atan gördüyseniz:

  • Alışılmadık yollardan ilerlemeniz veya değişik yöntemler kullanmanız ilginç kişilerle tanışmanızı veya değerli tecrübeler kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında takla atan güvercin görmek iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında güvercini takla atarken görmek aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına delalet eder.

Kahve falında takla atan görmek işlerinin günden güne azalacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet eder.

Kahve falında takla atan araba görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında takla atamamak işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında arabada takla atmak darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, ev sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında havuzda takla atmak hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında arabayla takla attığını görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir