AnaSayfa / Genel / Kahve falında takla atamamak

Kahve falında takla atamamak

Kahve falında takla atamamak yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, düşmanlıkların biteceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, işlerinde çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında takla atamamak gördüyseniz:

  • Ya mevcut ilişkiniz düzelecek ya da yeni bir ilşki içine girerek daha mutlu olacaksınız.

Kahve falında takla atamamak insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına işaret eder.

Kahve falında takla atan araba görmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında takla atan görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında takla atan güvercin görmek fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini takla atarken görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına işarettir.

Kahve falında geri takla atmak büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arabadan takla atmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, gereksiz bir harcama yapılacağına delalettir.

Kahve falında arabada takla atmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir