AnaSayfa / Genel / Kahve falında küpe takıp çıkarmak

Kahve falında küpe takıp çıkarmak

Kahve falında küpe takıp çıkarmak ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, umutlarının da tükeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küpe takıp çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gerçekçilikten uzak planlarından veya konulardan bahsedebilirler.

Kahve falında küpe takıp çıkarmak geçim derdi yaşamayacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında takı küpe görmek başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nişan yüzüğü takıp çıkarmak beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında alyans takıp çıkarmak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında parmağına yüzük takıp çıkarmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına rivayet eder.

Kahve falında altın takıp çıkarmak onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük takıp çıkarmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında gümüş yüzük takıp çıkarmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir