AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandalye masa görmek

Kahve falında sandalye masa görmek

Kahve falında sandalye masa görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında sandalye masa gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında masa sandalye takımı görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında sandalye masa görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında masa sandalye görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında masa ve sandalye görmek zor zamanların sona ereceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında masa sandalye almak yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı masa sandalye görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, bir sebeple çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında yeni masa sandalye almak İslami olarak günahlarının artacağına, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sandalye ve masa görmek yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir