AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba bıçaklamak

Kahve falında baba bıçaklamak

Kahve falında baba bıçaklamak yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baba bıçaklamak gördüyseniz:

  • Durumu net görebilmeniz için sadece güvendiğiniz kişilere soru yöneltmelisiniz.

Kahve falında babasını bıçaklamak önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba bıçaklamak parasının ve makamının artacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı bıçaklamak kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, rahatsızlıkların şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında babanı bıçaklamak girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kediyi bıçaklamak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında bıçaklanmak bıçaklamak problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilisini bıçaklamak çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin bıçakladığını görmek hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir