AnaSayfa / Genel / Kahve falında taha ismini duymak

Kahve falında taha ismini duymak

Kahve falında taha ismini duymak sağlıklı bir kişi olmaya, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taha ismini duymak gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında taha ismi duymak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taha ismini duymak yaptığı işlerden çok para kazanacağına, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında taha suresi okumak hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok güzel günler göreceğine alamet eder.

Kahve falında taj mahal görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında taza fasulye görmek sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar ta görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tazmanya canavarı görmek hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanus ta yüzmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir