AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezar ta görmek

Kahve falında mezar ta görmek

Kahve falında mezar ta görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, hanesindeki rızkın da artacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, rahat geçinerek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında mezar ta gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize faydası olmayan veya bir adım bile ilerlemeyn iş, bağlantı veya ilişkileri geride bırakmak isteyebilir, ateşli tartışmalar içine girebilirsiniz.

Kahve falında mezar ta görmek mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında tahınlı pide görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine delalettir.

Kahve falında tahınlı ekmek görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına delalet eder.

Kahve falında ta görmek yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında tahan görmek çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine inanılır.

Kahve falında tahiyyatta oturmak sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında taha ismini duymak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında taj mahal görmek geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir