AnaSayfa / Genel / Kahve falında taza fasulye görmek

Kahve falında taza fasulye görmek

Kahve falında taza fasulye görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, zenginliğini kaybedeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taza fasulye gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Kahve falında taza fasulye görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ta görmek fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına tabir olunur.

Kahve falında okyanus ta yüzmek büyük sıkıntılar yaşayacağına, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında taha ismini duymak aşama kaydedeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında taha suresi okumak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında tazmanya canavarı görmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yaptığı işte sivrileceğine işarettir.

Kahve falında tahiyyat okumak verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taj mahal görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir