AnaSayfa / Genel / Kahve falında taha ismi duymak

Kahve falında taha ismi duymak

Kahve falında taha ismi duymak karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayatına bakacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taha ismi duymak gördüyseniz:

  • Diğerleri bazı olaylardan büyülenmiş olabilir.

Kahve falında taha ismini duymak büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, duaların boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında taha ismi duymak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taha suresi okumak sağlığının kötüye gideceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında taza fasulye görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahan görmek arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında mezar ta görmek tartışma yaşayacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine rivayet eder.

Kahve falında taj mahal görmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında tahiyyat okumak iyi kısmetleri olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir