AnaSayfa / Genel / Kahve falında çarpım tablosu görmek

Kahve falında çarpım tablosu görmek

Kahve falında çarpım tablosu görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çarpım tablosu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi geliştirme veya yeteneklerinizden daha fazla yararlanma konusunda kararlılığınız artıyor.

Kahve falında çarpım tablosu görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına işarettir.

Kahve falında altın tablo görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine işarettir.

Kahve falında tablo çizmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında tablo asmak evleneceğinize, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında tablo satın almak mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi tablo görmek düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında tablo yapmak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuran tablosu görmek işe ve aşa kavuşacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir