AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, ana baba sözü dinlemeye, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak gördüyseniz:

  • Aldatılmak derken hemen bir duygusal ihaneti düşünmeyin.

Kahve falında başkalarına yemek hazırlamak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, daha güçlü hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yemekler hazırlamak işlerinde büyük başarılar kazanacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birine yemek hazırlamak hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında misafire yemek hazırlamak fırsatların elden kaçacağına, nasıl bir hayat sürdüreceğine tabir olunur.

Kahve falında misafirlere yemek hazırlamak gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına alamet eder.

Kahve falında evde yemek hazırlamak yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin yemek hazırladığını görmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kocaya yemek hazırlamak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir