Kahve falında suya atlayıp birini kurtarmak

Kahve falında suya atlayıp birini kurtarmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Kahve falında suya atlayıp birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamalısınız.

Kahve falında suya atlayıp birini kurtarmak sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında at kurtarmak yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında atı kurtarmak üzüntülerin sevince döneceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suya düşen birini kurtarmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına delalettir.

Kahve falında birini kurtarmak için suya atlamak sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına yorulur.

Kahve falında suya düşmüş birini kurtarmak geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına inanılır.

Kahve falında suyun içinden birini kurtarmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında suya düşen çocuğu kurtarmak kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir