AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde terlik görmek

Kahve falında suyun içinde terlik görmek

Kahve falında suyun içinde terlik görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, kendini bunu başaracağına, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine alamet eder.

Kahve falında suyun içinde terlik gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında suyun içinde terlik görmek falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında terlik içinde böcek görmek elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına inanılır.

Kahve falında denizin içinde terlik görmek sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına delalettir.

Kahve falında terliği suya düşürmek hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terliğini suya düşürmek kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suya terlik düşürmek manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında kovanın içinde su görmek kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına işarettir.

Kahve falında suyun içinde sabun görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir