AnaSayfa / Genel / Kahve falında azrailden korkmak

Kahve falında azrailden korkmak

Kahve falında azrailden korkmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, büyük bir umutsuzluk duyacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işarettir.

Kahve falında azrailden korkmak gördüyseniz:

  • Birlikte geleceğe dönük önemli kararlar alabilirsiniz.

Kahve falında yüksekten inmeye korkmak onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına işarettir.

Kahve falında kaybolmak ve korkmak yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçmaktan korkmak kısmetinin açılacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçakta korkmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine yorulur.

Kahve falında bombadan korkmak herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare görüp korkmak ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ölen anneden korkmak eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında ağlamak korkmak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, bahtının ve geleceğinin açık olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir