AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun içinde gümüş görmek

Kahve falında suyun içinde gümüş görmek

Kahve falında suyun içinde gümüş görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayallerin yarıda kalacağına, sahip olduğu zenginliğin de artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, büyük bir yenilgi alacağına yorulur.

Kahve falında suyun içinde gümüş gördüyseniz:

  • Bazı konularda karşı taraftan cevap ya da hareket beklememeli, ipi siz göğüslemelisiniz.

Kahve falında suyun içinde gümüş görmek işinin başına geçeceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş suyu görmek sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinden altın toplamak belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, kimseden korkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalet eder.

Kahve falında suyun içinde kedi görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ekmek görmek bereketli işlere gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında su içinde halı görmek manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında suyun içinde adam görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir