AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş suyu görmek

Kahve falında gümüş suyu görmek

Kahve falında gümüş suyu görmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, ihanet göreceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş suyu gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalara yaklaşımınız önem taşıyor.

Kahve falında gümüş suyu görmek önemli sorumluluklar alacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine inanılır.

Kahve falında suyun içinde gümüş görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gümüş yüzük hediye etmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında altın ve gümüş yüzük takmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, kötü günler için daima kenarda para tutacağına delalettir.

Kahve falında gümüş kemer görmek eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş tesbih görmek önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına işarettir.

Kahve falında gümüş düğme görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında gümüş rengi elbise görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir