AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüs içinde gitmek

Kahve falında otobüs içinde gitmek

Kahve falında otobüs içinde gitmek kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, fal sahibinin bu kişi ile usta çırak ilişkisi yaşayacağına ve bu kişi sayesinde çok büyük başarılar kazanarak çok üst mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında otobüs içinde gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerini etkilemek için gereğinden fazla harcama yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında otobüs içinde gitmek ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, uzak bir yola gidileceğine delalettir.

Kahve falında otobüsün üstünde gitmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle hızlı gitmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle köye gitmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüsle okula gitmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında otobüsle gitmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işarettir.

Kahve falında otobüsle geziye gitmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında giden otobüs görmek arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir