AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin şeyini görmek

Kahve falında birinin şeyini görmek

Kahve falında birinin şeyini görmek işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında birinin şeyini gördüyseniz:

  • Bir yerden ya da bir insandan ayrılmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında karmaşık şeyler görmek geniş rızık elde edeceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına inanılır.

Kahve falında bir şey ısırmak iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında şeyini kıllı görmek uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine delalettir.

Kahve falında bir şey ikram etmek büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına işaret eder.

Kahve falında bir şey için kavga etmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine işaret eder.

Kahve falında bir şeyi temizlemek çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında saçma sapan şeyler görmek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eskiciye bir şey satmak hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir