AnaSayfa / Genel / Kahve falında dükkanın içinde su görmek

Kahve falında dükkanın içinde su görmek

Kahve falında dükkanın içinde su görmek ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına ve sonunda pes edeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, sağlığının ve işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dükkanın içinde su gördüyseniz:

  • Biraz dikkatli olursanız, karşınızdaki kişilerin aslında sizin istediğiniz veya ihtiyacınız olan şeyleri teklif ettiğini görebilirsiniz.

Kahve falında dükkanın içinde su görmek dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında dükkanı su basmak yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında akan su içinde balık görmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, ev huzurunun ve bereketinin gün geçtikçe daha da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kabın içinde su görmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında suyun içinde bal görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyun içinde fare görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kovanın içinde temiz su görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yılan görmek bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir