AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateş içinde birini görmek

Kahve falında ateş içinde birini görmek

Kahve falında ateş içinde birini görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, derde ve kedere düşeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ateş içinde birini gördüyseniz:

  • Kararlarınıza bağlı kalmanızda fayda var.

Kahve falında evin içinde ateş yakmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ateş görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında avuç içinde ateş görmek konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına işaret eder.

Kahve falında ateş içinde kaldığını görmek verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında ateş içinde görmek işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suyun içinde ateş yakmak insanların güvenini kazanacağına, aşık olacağına yorulur.

Kahve falında kendini ateş içinde görmek kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine delalettir.

Kahve falında avucunun içinde ateş görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir