AnaSayfa / Genel / Kahve falında karda donmak

Kahve falında karda donmak

Kahve falında karda donmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karda donmak gördüyseniz:

  • Size yakın kişilerle ilişkilerinizi gözden geçirebilir, sizleri bir arada nelerin tuttuğu veya hangi konularda anlaştığınız üzerine kafa yorabilirsiniz.

Kahve falında karda donmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine işarettir.

Kahve falında dondurulmuş hayvan görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, ailesini rahat şekilde yaşatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dondurulmuş tavuk görmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında suyun donduğunu görmek tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dondurulmuş meyve görmek böylece yüzünün güleceğine, iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine alamet eder.

Kahve falında dondurulmuş balık görmek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işarettir.

Kahve falında birinin donduğunu görmek hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında derin dondurucu görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir